About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Wednesday, April 13, 2011

Bintulu give me something please.

dulu bila dapat result waktu sem1:

  • "arghh..!! menyesal aku main2.. sem depan aku nak belajar lah.!!"
  •  
  • "takpa2, sem depan ada lagi.. boleh back up lagi ni.."
  •  
  • "sem depan aku nak belaja betoi2.. nak dapat 4 flat.!"


sekarang sem 2, tatkala final exam tinggal 12 hari lagi..:

  • "lek lu.. banyak lagi masa.. chill2.." ( lek lu kepala otak hang)
  •  
  • "eh, esok la start study.. harini online puas2.. hik2.."(wah bagus.. asal tak study lepas final exam je ha?)
  •  
  • "study sikit je, takyah tension2, aku kan genius" (genius lah sangat! koya nak mam***) 


benda ni semua tiada kena-mengena dengan yang hidup ataupun yang mati. ni kisah yang terjadi kat dalam kepala otak bejambul aku sendiri okay. kalau korang ada sama kisah macam ni. kebetulan la tu.. haha..

esok aku kena pi bintulu ada lawatan kat Petronas. final exam tinggal 12 hari je lagi. Astaghfirullahalazim. doakan keselamatan kami.

2 comments:

Lya_lyanna said...

smala kita...ngahaha

Anonymous said...

ebi pokkk,

sama sama kite berusaha ohh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...