About Me

simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Monday, August 22, 2011

Rahmat Ramadhan, rezeki. part II

Harini hari yang paling gembira dalam hidup. Setelah rasa agak sugul sejak dapat tahu aku dapat course finance. Bukan nak kata cos tu tak bagus. tapi dah aku tak ada basic pasal benda tu, pasal ekonomi, akaun dan sebagainya. Kat sekolah pun belaja benda sains memanjang. waktu asasi pun asyik kena expose dengan engineering so mindset memang nak masok engineering la.

tapi harini waktu aku tengah dalam kelas, baru nak mula mengajar subjek sains gunaan, tiba2 ada call. instinct aku kuat mengatakan itu adalah dari Unimas dan memang tak syak. aku meluru keluar kelas dan menjawab call tu. memeng terharu rasa di hati sebab wanita dalam talian kata aku dapat masok civil engineering. SYUKUR ALHAMDULILLAH,

Aku tak tahu nak kata apa dah. benda ni memang aku minat sangat nak belajar. aku harap kali ini aku berjaya betul-betul. Aku nak prove something dekat diri aku sendiri.

berdoalah dari hati, bukan sekadar melafazkan,

gunakanlah Ramadhan sebaik mungkin untuk berdoa.

3 comments:

amii afandi said...

tahniah!
rahmat di bulan ramadhan:)

DILA_FADHILAH said...

cak bie,,,cngratz..hehe...p ng bez la ctdy civil..=)

Lya_lyanna said...

cngrates!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...