About Me

simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Tuesday, March 29, 2011

fakta minggu tok. #mac-week4

  1. aku batuk tak henti-henti. dah berapa jag dah ubat batok aku makan ni. tak jugak hilang. tak pa, Allah sedang menguji aku.
  2. aku sedang syok melayan lagu-lagu the script. macam mana ntah aku boleh terbaca nama band Irish ni. macam best. so aku bukak wikipedia dan dengar famous track diorang. memang touching lah. especially "the man who can't be moved" ngan "for the first time". maybe aku nak cover lag the man who can be moved. :)
  3. kembali bermain futsal setelah berehat selama 2 tahun. ye lah, tak main 2 minggu bagi aku macam 2 tahun doe. minggu lepas aku baru elok dari sakit mata. tapi minggu ni sakit batuk pulak. takpa, kita kena sabar. Alhamdulillah, sentuhann aku tak hilang. :)
  4. Alhamdulillah, exam math aku rasa agak konfiden sikit. most kata susah sebab ada soalan yang analysis macam permutations, combinations, probability. kalau aku, aku suka soalan macam ni. benda macam ni lebih nampak applicable maths. lebih logik. kalau yang calculus semua tu aku tak nampak lagi nak pakai kat mana dalam kehidupan seharian. so, tengoklah nanti. aku berdoa mendapat results yang dikehendaki. amin.
  5. minggu ni aku tido dengan chipmunk. chimpunk sangat nakal. chipmunk juga gemok. sampai sempit katil aku. haha. chipmunk ni aku pinjam dari si dia weekend lepas. dulu aku bagi kat dia. tapi asyik dia je yang seronok tido dengan chipmunk. aku pun teringin la. sebab tu aku pinjam. hehe. chipmunk bucuk!
  6. minggu berjimat. itu target aku minggu ni. tadi aku tak beli makanan sendiri. tapi aku habiskan nasik kawan aku yang tak habis. yeah, I know that sounds pathetic. It is! but, we have to learn something in this life right? There is no point of living but feeling easy all the time. yes, you know what I mean...
  7. lagu yang anda sedang dengar adalah lagu dalam fakta no 2.


fakta 8:chipmunk gemok.

3 comments:

qu 'an said...

cantek chipmunk gemok
=)

mohamad afif ashfia said...

klak aku beli chipbeck..haha

Al Farabie Ropa said...

quan, die ensem, bukan cantek.. ngahaha
apip, po mo to hawu yo!! bahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...