About Me

simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Monday, November 15, 2010

sekali imbas macam muka aku kan?

ini adalah post perasan yang ditulis ketika berkipas mengeringkan peluh selepas bermain bola. haha. petang tadi lepas tengok Malaysia vs Iran, aku bersemangat to dash to the field to burst the ball. berkobar-kobar dan kobar. huh. memang melampau. 

semangat yang aku dapat waktu tengok cristiano ronaldo dalam tv hari tu pun masih lagi jadi catalyst aku. haha.. tak habis-habis. jadi waktu aku sampai ke padang tu tanpa buang masa, kitaorang terus main. sangat enjoy. sampai lah satu moment tu aku dapat bola kat tengah padang dan ilham untuk merembat seperti mesut ozil( dalam gambar) tiba-tiba datang. perh, main bola pun ada ilham. melihat ke pintu gol lalu melepaskan rembatan! burssssttt!!! rembatan kaki kanan aku kembali bisa dan menerjah tinggi ke dalam pintu gol.! wuhoooooo!! hahaha. macam bodo je post ni.

itu saja lah saat-saat kemilangan yang aku ingat untuk hari ni. nak maghrib. ciao.

ada macam aku tak? macam ni la ilham aku dapat tadi. haha

sila klik mesut ozil.(20 saat je)

2 comments:

luctensity said...

betis kau x kdk ya... muka ada la kdk dikit

Al Farabie Ropa said...

tapi tendangan aku tetap power.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...