About Me

simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Monday, July 26, 2010

si dia ni.. adoai..

dah masuk 3 kali aku membaca salah satu example yang tertulis kat dalam buku physics aku tapi tak dapat gak. bukan aku tak faham cuma aku rasa macam otak aku nak tak nak je belajar. niat dan semangat dah ada. banyak ni. tapi memang tak boleh. tak tahu kenapa.
mungkin mind set tak betul kot. sepatutnya aku nak study sambil mesej dengan si dia malam nih. tapi tak boleh sebab hp si dia tu masuk air petang tadi. hujan kan. terus rosak! adoh2.. si dia memang macam budak kecik. hari tu mak dia bagi hp mahal gila kat si dia tapi belum hilang lagi bau kedai hp kat hp tu, dah kena rampas ngan warden cikgu aisyah yang comel dari segi saiz nya. cikgu tu baik sebenarnya tapi dah tanggungjawab dia kena gak ambik hp si dia. warghh.. si dia2..
lepas tu, si di keluar dengan kwan2 sambut birthday sweet 16 nya yang jatuh pada 6 jun. dekat riverside. entah kenapa instinct aku nak pegi ambush dia kuat sangat. bukan la ambush tak diundang, aku cakap la kat dia aku nak pegi jumpa dia. tak pasal2, aku paksa nas keluar masa tu. niat asal nas nak study tapi aku nak gak pegi. hahah. tapi cik adik kepada nas pun ada jugak masa tu. kena sangat la. masa tengah bawak moto nas tu dengan kelajuan yang tak layak dipanggil kelajuan, sebab moto nas baru lagi, tengah running. tak boleh bawak laju tau.. aku pun tak tahu kenapa. haha.. panjang giler repekan.. datang satu meses.. meses itu berbunyi begini.. tit2, tit2.. hahaha
hp si dia hilang dalam hall cinema.. adoai! dahla waktu birthday. aku belum puas lagi menikmati call free bersama si dia2 tiap2 malam.. baru 3 malam yang indah dinikmati.. haa.. tu lah, sembang sampai x ingat subuh.. huhu.. hilang macam tu je. aku siap bawak nizam (si giant) yang ak terjumpa kat depan mcd tu pegi tanya pekerja kat wayang tu tapi tak berhasil.. adoh2.. si dia ni memang buat aku nak jentik je telinga dia. jadi aku pun bagi la pinjam hp aku kat dia..
tapi sekarang, hp aku lak rosak dibuatnya.. hahaha... hp afif ashia menjadi mangsa aku!

3 comments:

~nashrulez~ said...

hahahahahaa....lamk gila cta tok...

fabio paro said...

hp aku gk rosak... cta baru ya bh.. haha

~nashrulez~ said...

hahahaha...baru ka??? beli baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...