About Me

simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Sunday, May 31, 2009

when i was a SUPERMAN




SUPERMAN (Karnival Sukan dan Permainan) adalah acara dwitahunan bagi MRSM2 dan pada tahun 2009, MRSM Kuching telah menghantar pasukan menengah rendah ke MRSM Kuala Klawang dan seminggu kemudiannya menghantar pasukan menengah atas ke MRSM Mersing.. aku menengah atas la.. 1 team bola, 1 team netball, 1 team badminton n 1 team bola tampar.. sebab bajet yang ciput n MARA kata takda duit, kontinjen MRSM KUching la yg paling kecik dr segi bilangan peserta nya.. tapi kecil-kecil cili api, MRSM Kuching boleh kata antara team yang ditakuti jugak la kat sana.. hee..





atas dari kiri: eric lingkong, marldson, amirul hisyam(gk), mohd syukri, noreffizul.
bwh dari kiri: aku(c), ayam, nas, valentine..

team bolasepak mrsm kuching x mengecewakan.. kitorang dapat no 3.. haha..
tapi main ngan lepeh-lepeh memang suatu pengalaman yang tak dapat dilupekan la.. disebabkan kitorg selalu main kat padang yang tahap sawah padi (lbh buruk kot), main kat padang MRSM Mersing dah rase macam main kat padang Old Trafford la pulak.. haha..
ok, ni route kitorang nak dapat no 3..


KUCHING 1- 1 TGB (aku score.. hehe..)
KUCHING 1- 1 Batu Pahat (aku lagi.. haha)
KUCHING2- 6 Mersing (aku satu, valen 1)
KUCHING 2- 2 Terendak (nas n Marldson score)

Group B
1.Mersing
2.KUCHING
3.Batu Pahat
4.TGB
5.Terendak

separuh akhir
KUCHING 0-1 Pontian
Mersing 1-0 Gemenceh

3rd Placing
KUCHING 2-2 Gemenceh (penalti 3-1)

FINAL
Mersing1-1Pontian penalti (1-3)





malam last, dinner kat dewan selera MRSM Mersing.. blh tahan la..



majlis penutupan kat dewan sri mersing.. suk da upa nas..


VICTORY!! ayam, marldson n pjul rasa menang olimpik.. gigit2 pingat.. haha


best2..

2 comments:

Hafizan Ahmad said...

Rindu ngan MRSM Kuching..
lar, brita game lain???
netball?? badminton?? bola tampar??

fabio paro said...

lak update gk.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...