About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Saturday, February 26, 2011

Cecite:A-Team.

Kazen aku dah cecite pasal team dia. Aku pun nak jugak la cecite. hehe. nama team aku A-team. Mitos mengatakan nama team ini datang dari mulut Asrul ketika dia sedang menonton movie, A-team. haha. masa tu kitorang nak join street soccer kolej seroja. Alhamdulillah, kitorang dapat champion! 
dari kiri: lukas, apeng, enn, gemuk, aku, asrol.

yang tu peringkat seroja. cerita dah lepas. masa tu ada 6 orang je dalam satu team. so, untuk unimas open ni kitorang ambik 4 player yang gempak. Acad, Abe, Afee dan Ajib. lengkap 10!

okay, pegangan dalam a-team adalah "we want to play as a team." Banyak mulut megatakan kami ni main individual. Tapi orang belom tengok kitorang main tournanment lagi. kitorang main pass-pass. dan yang paling penting, kitorang percaya kat setiap players dalam team. now, that's the secret! perhh, secret la sangat. baiklah, ni watak-watak dalam a-team.

Asri 1
 
Abe 5
Apek 69


Luqas 23
Apeng 10 (captain)
Asaroll 7: sedang sakit mata. mungkin tak dapat main hari ni.

En 8
Khairul (tengah) 9
Naquib 6
Abi 18: ni player yang paling hensem. walaupun hensem, tapi tak pandai main. just untuk cukupkan team. dahla nerd.
wish us good luck!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...