About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Wednesday, January 23, 2013

bawa tangis bawa resah

Semalam aku tak cek result sendiri sebab aku tido rumah pakcik aku. Laptop tinggal kat rumah mak teh. then kenapa aku sanggup suruh sorang kawan yang aku percaya ni pegi check. dia classmate, teammate dan kawan baik aku. since asasi.

aku sms no matric and password epelajar aku kat dia dan aku rasa itu antara kerja paling bijak aku pernah buat. sebab aku tak perlu nak tension pegi check. just tension tunggu reply dia. lepas dah send password tu, 1st sms kawan aku hantar:

"nak aku bagitau ke?"

aku reply.
"bagitau je la.."

the next sms dari dia mula2 buat aku upset dan down sungguh. tapi tak lama.

Mungkin sebab aku rasa ada orang yang boleh bagitau cara yang bagus. cara dia nak bagitau tu pun macam dia tak percaya aku dapat result macam tu.

aku try relaks dan cool dan bersyukur sebab aku sentiasa ready yang kalau ditakdirkan kita gagal, walaupun dah berusaha, itu namanya ujian. 

dan aku sentiasa ingat benda yang jatuh macam n bukan bermakna hidup gagal secara total.  

dan aku percaya ramai lagi yang kurang bernasib baik dari aku

dan aku bersyukur sebab sebelum ni banyak nikmat dah Allah bagi kat aku..
 

6 comments:

Anonymous said...

Attractivе section of content. I juѕt
stumbled upon your blοg and in accession capital to assert that
I get in fact enjoyed account your blοg ρoѕts.
Any waу I will be subscгibing to your augment and even I achiеvement you аccess consistеntly quicκlу.
my site :: Loans for Bad Credit

Anonymous said...

Excellеnt blog heгe! Alsο your web site loaԁs up ѵeгу fast!
What host are yоu using? Can I get youг affiliаtе link to youг
host? I wish my ωebsitе loaded up aѕ fаst as уours lol

Taκe a loοk at my ωeb blog .
.. payday loans
My site :: payday loans

Anonymous said...

I am really іmpressed wіth your ωгіting ѕkills as ωеll as
with the layout οn your ωeblog.

Is this а pаiԁ theme or
diԁ уou customize іt yоurself?

Εither way κееp up
the nicе quаlity writing, it's rare to see a nice blog like this one today.

Check out my blog ... payday loan
Also see my website - payday loan

Anonymous said...

Information incredible putting up! I seriously liked perusing that, tonsil stone you're a great artice writer.I'm able to don't forget to take a note of your web page Satellite direct review and may oftentimes revisit down the road. I will stimulate anyone continue an individual's amazing items, contain a fine break penis advantage review end of the week!

Anonymous said...

geotorelxzp debt consolidation companies
consolidating credit card debt

Anonymous said...

One spoon full of cough syrup before making intercourse will help make her cervical fluid finer. While it is important to spend time as a family, it is equally, if not more, important to spend time as a couple. You are in for an adventure that will last a lifetime.
http://pregnancyhelper.in/societal-pressure.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...