About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Friday, July 27, 2012

the dark knight rises

Asalamualaikum

menonton filem yang epic is my thing. dalam erti kata penceritaan, tak semestinya action. and I usually read the review of the movie first if i am going to watch them.

The dark knight rises. tak payah nak google sangat review dia. dah banyak sangat following kat twitter menyatakan keterujaan mereka untuk menonton filem itu untuk kali ke-2 bahkan ke-3. sebagai kaki twitter hal itu mempengaruhi aku untuk bersemangat turun kuching dari betong (perjalanan 4 jam + bulan puasa). kalau tak malas aku nak ikut family aku pergi sana. penat lah siot!

http://collider.com/wp-content/uploads/the-dark-knight-rises-christian-bale-poster11.jpg 
 
dah plan dengan member2 aku, jap lagi kitorang akan bersungke sama2 tak tau lagi kat mana. lepas tu pegi taraweh 8 rakaat, terus moreh makan popcorn dalam MBO spring. harap2 takda penyerang panggung wayang ala-ala joker macam kat colorado tu lah. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...