About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Sunday, July 29, 2012

the dark knight rises (review)

Holla back girls and boys!

Petang tadi baru balik dari kuching. Alhamdulillah semua plan jadi, terutamanya nak meronggeng bersama sahabat tengok the dark knight rises!

KECUALI, kami tak sempat nak taraweh memandangkan filem ni 2 jam lebih dan showing time start 8.45 setelah aku memanfaatkan Blackberry Internet Service (BIS) aku untuk merujuk secara online masa tayangan. jadi kami sempat solat maghrib sahaja di masjid pink colour di tengah cat city itu.

ok cerita dia macam ni. korang kena pegi tengok sendiri filem ni sebab kalau aku nak tulis pun belum tentu korang paham. hahahah. tapi sumpah best gila! cuma kau kena alert la dengan setiap perbualan watak utama (batman) dengan mana2 sidekicks dia sebab macam biasalah filem hollywood, suatu kata-kata tu pasti akan jadi macam doa. i mean, kat saat-saat genting mesti kata-kata mereka akan keluar balik tak kisahlah dari perkataan atau pandangan watak itu sendiri. amek kau! tak paham kan?

tapi itulah dia, like i said in the previous post, I like the epic movies in term of plot. You only understand after you watch them and put some effort to think about the plot. 

Woman is exquisite creatures

last sekali si batman mati. betul ke mati? itu korang kena tengok sendiri lah. :)



 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...