About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Wednesday, March 30, 2011

just a reminder.

As a human, God already said that we are the kind of creators who got the brain. It is not just a normal brain but it comes with mind. It has the ability to think which is absence in animals brain. However, the mind that we have have a very high tendency to forget. Yet, we can remember a lot of things for instance facts, theories, memories or whatever it is but it is not as supreme as the computer hard disk that can store data for a very long time.

Why does God create a brain with a tendency to forget? From my own perspective which might be not as mature as you, I think that we really do have to forget somethings. There is no reason of keeping anything that can make self-destruction of yourself. Just let it go. There are still a lot of options that we can pick to get through this life. Just ignore any negative thoughts from haters towards you. They are not perfect. None of them are perfect.

What do we have to do to maintain ourselves is to place ourselves in a reminded condition. This world is just not for you. Billions of people suffered heavier than yours. B grateful then. goodnight.

Tuesday, March 29, 2011

fakta minggu tok. #mac-week4

  1. aku batuk tak henti-henti. dah berapa jag dah ubat batok aku makan ni. tak jugak hilang. tak pa, Allah sedang menguji aku.
  2. aku sedang syok melayan lagu-lagu the script. macam mana ntah aku boleh terbaca nama band Irish ni. macam best. so aku bukak wikipedia dan dengar famous track diorang. memang touching lah. especially "the man who can't be moved" ngan "for the first time". maybe aku nak cover lag the man who can be moved. :)
  3. kembali bermain futsal setelah berehat selama 2 tahun. ye lah, tak main 2 minggu bagi aku macam 2 tahun doe. minggu lepas aku baru elok dari sakit mata. tapi minggu ni sakit batuk pulak. takpa, kita kena sabar. Alhamdulillah, sentuhann aku tak hilang. :)
  4. Alhamdulillah, exam math aku rasa agak konfiden sikit. most kata susah sebab ada soalan yang analysis macam permutations, combinations, probability. kalau aku, aku suka soalan macam ni. benda macam ni lebih nampak applicable maths. lebih logik. kalau yang calculus semua tu aku tak nampak lagi nak pakai kat mana dalam kehidupan seharian. so, tengoklah nanti. aku berdoa mendapat results yang dikehendaki. amin.
  5. minggu ni aku tido dengan chipmunk. chimpunk sangat nakal. chipmunk juga gemok. sampai sempit katil aku. haha. chipmunk ni aku pinjam dari si dia weekend lepas. dulu aku bagi kat dia. tapi asyik dia je yang seronok tido dengan chipmunk. aku pun teringin la. sebab tu aku pinjam. hehe. chipmunk bucuk!
  6. minggu berjimat. itu target aku minggu ni. tadi aku tak beli makanan sendiri. tapi aku habiskan nasik kawan aku yang tak habis. yeah, I know that sounds pathetic. It is! but, we have to learn something in this life right? There is no point of living but feeling easy all the time. yes, you know what I mean...
  7. lagu yang anda sedang dengar adalah lagu dalam fakta no 2.


fakta 8:chipmunk gemok.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...