About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Friday, January 21, 2011

aku jatuh cinta.

baru semalam aku tengok kau. terus aku jatuh cinta. tanpa berlengah, aku terus cari kau. aku jumpa kau. aku bawak kau balik. dalam masa sehari je kan. aku akan jaga kau baik-baik. commensalism love between you and me, adidas predator-x. :)

Tuesday, January 18, 2011

mengaji

hari ni dah lapanbelas haribulan satu 2011. serius. aku rasa semester 2 ni macam pendek gila lah.  believe it or not, duapulohlima april ni aku final exam. perghh. cuak sumpah! dahla aku kena dapat result yang betol-betol horsepower untuk semester ni baru la aku layak masuk fakulti kejuruteraan. tapi, 

dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang, 
demi membalas jasa mak ngan ayah, 
demi merealisasikan harapan kakak-kakak dan abang-abang aku serta abang ipar baru aku, 
aku akan berusaha sunggoh-sunggoh dan fokus gila-gila. 
4 bulan je pon. 4 bulan yang keras. 
lepas tu cuti puas-puas kat rumah!

duapulohtujoh januari ni mathematics test1.

Sunday, January 16, 2011

.aku yang asing.

"wangi kau lalu. wangi bagaikan bunga. kau tak kenali aku yang selalu perhatikanmu.berseri bagaikan bintang, ku tak mahu kau kan hilang di waktu siang. biarpun aku yang asing, selalu memikirkanmu ku percaya cinta itu memang buta. harap kau sudi mendengar deruan hujan jiwaku melalui lagu ini untukmu."-NOH HUJAN.

baju hujan yang menyerap air? WOW!


aku tak rasa baju ni sesuai untuk dipakai sebagai pelindung waktu kehujanan. sebab kalau pakai kompem basah kuyup. ke kuyop? aku rasa kuyup kot. haha. tapi baju ni tetap baju hujan.. perghh! HUJAN. band yang paling masyuk seumur hidup aku. banyak lagu dia aku dah ada dalam kepala. ni bukan sebarang band. band ni lagi berfaedah dari band omputeh yang ko selalu denga. ini band Malaysia. yang tak kosong. kenapa? akan diutarakan pada post yang akan datang.


okay. balik kepada topik asal. lawa tak baju diorang pakai? sumpah stylo! gila lahh.. arghhh!! *sambill kipas-kipas leher pakai tangan+mata juling ke atas. haha. overr sekali. baju ni la yang aku nak beli. tapi ada jual kat keyel (kl) sahaja. huhu. sapa-sapa yang nak tolong aku beli cakap la kat aku. aku dah ready duit ni. hoho.. please3..


jacket yang merah tu sangat la rare fesyennya. paling penting sekali ia membawa mode KLMJ kat aku. huh? klmj? apa tu? hahaha. ngek. klmj pun sik tauk. klmj ya short form for kenangan lalu mengusik jiwa. haha gai ouh? mena sik? xdalah gai ne. haha. jaket tu sejibik sejibon dengan jaket aku masa kecik dulu. warna taklah. fesyen nya aja yang sama. bayangkan gamba aku kat atas sekali tu pakai jaket merah tu.. perghhh!! masyuk beb! aku nak! aku nak! aku nak!

gua mahu yang merah itu.
merah!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...