About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Friday, January 7, 2011

kembali sunyi

dah 4 hari aku rasa kosong kat dalam ati aku ni. walaupun otak aku penuh sebab ambik exam physics and chemistry baru ni, aku masih rasa tenggelam, terkejut dengan situasi ni. 

mulai cuti sekolah hujung tahun lepas, aku rasa sangat bahgia. dah lama aku tunggu cuti sekolah. macam mana students and teachers tunggu cuti sekolah, macam tu jugak la aku tak sabar. walaupun aku tak ada kena mengena dengan cuti sekolah. sebab aku dah cuti 2 minggu  lebih awal dari cuti sekolah.

kalau muak, sila berhenti di sini. jangan sambung baca post ni okay. ni post luahan rindu.  faham?
kamek dah lamak tunggu kitak balit rumah. walaupun sikda beza sebab kita tetap jauh, kamek lebih suka mun kitak kat rumah bah. kamek sik perlu bingong kitak makan ka sik, sik pelu bingong ada orang laki ngaco kitak, sik pelu tanyak kitak study ka sik, sebab mun kitak kat rumah ada parent kitak jaga kitak bah. mun kitak kat rumah, mek dapat meses kitak, malam2 call kitak. kamek paling suka calling waktu ada offer rm2 ya. awal2 pagi kol 2 gik kitak dah geraq kamek bangun. sapa sik suk nenga sora gerek waktu dini ari. suara mamai. suara kiut. haha. kadang2 kamek siktauk pa disebut kamek dikpun. kitak sama jak la. tiba2 sebut pasal 1malaysia. miak kecik ada jak kitak. haha bongok. pasya masing2 alu tetido. pasya suboh ada gik kitak geraq kamek. kamek ngakuk kamek susah nak bangun time ya. tapi kitak mok juak geraq. hahaha. sorilah mun sik bangun kadang2 ya. pasya kol 8 ada gik kitak geraq kamek. terharu mek tiap2 ari kitak geraq kamek. sora kitak lok kamek denga. sapa sik bahgia sayang oi. 
pasya, meses2 sampe sik tauk apa mok direply. tapi bagi kamek, sik penting apa isik kitak anta ngan kamek. mun kamek denga bunyi meses masok and meses ya dari kitak, dah cukup polah hati mek senang. nangga nama kitak jak dah boleh senyum. kitak reply meses kamek ya kamek dah kira bertuah gilak2.
best dapat keluar ngan kitak ariya. kamek tauk kitak susah mok kua sebab kitak perempuan bah. kamek rasa bersalah jak ngan parent kitak tapi dapat juak kua. bahgia gilak2 spend masa ngan kitak. kamek dapat kaka ngan kitak, tangga kitak depan mata, nangga kitak senyum. sik selalu kamek dapat peluang ya. of kos, semua orang padah enyum gerek nya paling kacak, camya juak kamek. senyum kitak manis gilak bagi kamek eh. haha.

tapi 4 ari lepas kitak balit maktab sik ngembak handphone. kamek akui kamek dah ready awal-awal dengan benda ya tapi tetap juak berat ati mek tok kinek. eran ati mek nangga handhone mek tiba2 sunyi. sunyi dari meses kitak.nkamek sikda benda lain mok dipadah kinek. kamek rindu kitak gilak2 sayang.. kamek mena-mena sayang kitak.


although my face dont show any expression, it feels like it is explode beneath.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...