About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Thursday, August 18, 2011

Mesut Ozil berang sebab tak dapat taraweh?

Aku seorang yang agak anti-Barcelona. memang diorang hebat tapi player diorang banyak kerek dan ego gila. yang hebat macam Messi, Iniesta dan Xavi tu tak pulak kerek sangat. tapi pemain lain yang seperti menumpang kelicikan trio hebat ni pulak yang lebih-lebih eksyen. lagi2 mascherano, joao pinto ngan semualah! haha pfft!

Aku berani jamin, kalau salah seorang dari trio ni tak ada, Barcelona tak akan ke mana-mana.

pagi tadi, satu insiden yang sangat kontroversi apabila 3 pemain dilayangkan kad merah. apa yang paling mengejutkan, mesut Ozil, one of the calmest player ever exist tiba2 mengamuk. dalam siaran jelas menunjukkan beliau tidak berpuas hati dengan David Villa.



Dari research yang aku buat, David Villa dikatakan menghina agama Islam. tapi kita tak boleh nak percaya sangat. boleh jadi benda ni khabar angin. but, who knows? Ozil was surprisingly mad with him. mesti ada something yang over kan? moreover, mesut ozil tak pernah dapat redcard dalam liga.

tapi aku harap david villa hina islam tu tak betul.


1 comment:

~nashrulez~ said...

knak tampar villa jak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...