About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Wednesday, May 11, 2011

monolog sepi

ni aku tulis masa belum mandi ni. padahal jam dah pukul 12 tengahari. kuaja betol. ni semua bala la ni, lepas aku baca blog kawan-kawan, aku rasa rajin balik nak tulis. sampai takleh tunggu nak mandi dulu ni. haha. tapi walaupun aku tak mandi lagi, aku dah turun kerja.

pelik tak? tak de lah pelik pon, aku kerja kat rumah je sekarang ni. no, bukan kerja internet bagai semua tu. aku kerja menggemokkan badan. bes kan kerja aku? Alhamdulillah, memang best gila lah. aku hari tu nak cari kerja, tapi mak cakap tak payah lah, dok rumah makan je, biar gemok sikit. teheeeeheeee.. yelah, aku ni kurus kering, tapi kuat sukan, futsal ngan bola, memang aku hero lah. wekk.. jangan jeles okay?




tapi aku pun stop main futsal dengan bola sepanjang cuti ni kot. sebab aku nak pastikan badan aku betul-betul naik. barulah boleh tough macam cristiano ronaldo kan? perghh, seksa gila kot. tak pernah dalam hidup aku stop main bola lebih dari 2 hari, kecuali bulan puasa. bulan puasa haram la nak maen, ntah jadi tulang rangka je aku nanti. kalau aku tengok match kat dalam tv, sumpah kaki aku rasa bergegar dan terkinja-kinja ingin menyepak bola. tu sebab malam tadi aku mimpi aku main bola. aku memang selalu pun mimpi main bola sampai satu hari tu aku pernah tersepak kayu katil sebab mengigau main bola. haha. okay, I'm back bloggers!


 di kampung, tiada kawan. =(

2 comments:

fatin farzana hamid said...

sama kta slalu nulis blog lom mndik... lol

Al Farabie Ropa said...

waktu pagi otak fresh. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...