About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Monday, January 31, 2011

blue samurai

sungguh nikmat berada di rumah setelah sekian lama berhempas pulas di kampus perghh, memang penat. aku bersyukur gila dapat balik sedangkan kawan aku kat kampus tak dapat balik. kebanyakkan diorang budak semenanjung. sorry lah korang. aku kat rumah.. bahahahaha!

semalam aku sakit ati betol waktu on the way balik betong dari kuching. mana taknya, ada kereta tu, suka ati uncle dia je  nak potong dekat selekoh. WOI! KO MEMANG NAK MAMPOS KE HA? bodoh sial. nasib baik la ajal dia lambat agi. tapi kalau kau mati takpa jugak. kalau kereta kat depan tu yang tak bersalah yang mati sekali, sapa nak bagi anak dia makan? sapa nak bagi duit kat mak dia hujong bulan ha? budush! dush! dush! dush! amik ko.. haha

oh ya. sampai sahaja di rumah, tanpa berlengah aku terus ke padang nak main bola. memang lama dah aku simpan dendam nak beraksi di padang kat kampung aku. tapi sangat menghampakan sebab budak-budak kampung tak dapat nak main dengan aku sebab diorang tengah training untuk tournanment bulan 2 ni. sob.. sob.. sedihnya.. rasa terpinggir lak aku. huh. tapi takpa la. aku joging sorang-sorang la semalam. kasi fitness sikit. aku pun ada tournanment wei. tapi futsal la. bulan 2 ni jugak.  aku harap la budak-budak a-team training waktu cuti ni. jangan pulak sampai kat kampus nanti aku sorang je yang fit. haha.


 
  congratulations blue samurai. watchout! harimau malaya is on their way!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...