About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Sunday, January 16, 2011

baju hujan yang menyerap air? WOW!


aku tak rasa baju ni sesuai untuk dipakai sebagai pelindung waktu kehujanan. sebab kalau pakai kompem basah kuyup. ke kuyop? aku rasa kuyup kot. haha. tapi baju ni tetap baju hujan.. perghh! HUJAN. band yang paling masyuk seumur hidup aku. banyak lagu dia aku dah ada dalam kepala. ni bukan sebarang band. band ni lagi berfaedah dari band omputeh yang ko selalu denga. ini band Malaysia. yang tak kosong. kenapa? akan diutarakan pada post yang akan datang.


okay. balik kepada topik asal. lawa tak baju diorang pakai? sumpah stylo! gila lahh.. arghhh!! *sambill kipas-kipas leher pakai tangan+mata juling ke atas. haha. overr sekali. baju ni la yang aku nak beli. tapi ada jual kat keyel (kl) sahaja. huhu. sapa-sapa yang nak tolong aku beli cakap la kat aku. aku dah ready duit ni. hoho.. please3..


jacket yang merah tu sangat la rare fesyennya. paling penting sekali ia membawa mode KLMJ kat aku. huh? klmj? apa tu? hahaha. ngek. klmj pun sik tauk. klmj ya short form for kenangan lalu mengusik jiwa. haha gai ouh? mena sik? xdalah gai ne. haha. jaket tu sejibik sejibon dengan jaket aku masa kecik dulu. warna taklah. fesyen nya aja yang sama. bayangkan gamba aku kat atas sekali tu pakai jaket merah tu.. perghhh!! masyuk beb! aku nak! aku nak! aku nak!

gua mahu yang merah itu.
merah!

4 comments:

ain hazirah said...

akan aku carik for myself , muahahaha

Al Farabie Ropa said...

=,=

ain hazirah said...

lalalala , 10 hari doe aku kat kl . ngahaha .

Al Farabie Ropa said...

yah.. wateverr.. *tangan polah urup 'w'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...