About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Saturday, December 18, 2010

jersi baru malaysia bawa tuah

post aku dulu ada sentoh pasal jersi baru malaysia ni yang aku expect akan dipakai waktu sukan asia guangzhou. tapi diorang still pakai jersi lama untuk tournanment tu. soi doe. kalah awal. 2nd round.

tapi piala aff suzuki ni baru la skuad negara betol-betol menyarung jersi baru tu dan ternyata agak bertuah. skuad negara baru sahaja membuktikan bahwa pingat emas sukan sea beberapa tahun lepas di laos bukan lah nasib semata-mata apabila MALAYSIA merjaya menjinakkan skuad vietnam pada first leg di bukit jalil. vietnam tu juara bertahan piala suzuki tu. bukan senang nak menang okay. pujian keada wira-wira negara! semoga berjaya ke final!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...