About Me

My photo
simply ebi. be yourself but don't be selfish.

Monday, May 10, 2010

Akhirnya.....



SALAM.....

hari yang sangat2 istimewa semalam diakhiri dengan babak2 istimewa kat dalam tv panasonic 29 inci rumah aku..

hahaha..

ape kebende yg aku tgok tu? korg tgok la sendiri.. haha..

tapi aku pesan awal2 la..

jangan amik ati blues n gunners..

aku gurau jer..

macam la tak penah gadoh2 pasal bola..

*bagi takurg kwn ku miak swak, boh eran ku kaka malaya.. 1malaysia bh.. haha



Arsenal vs Fulham.

1st scorer.. andrei arshavin.. kesian aku dengan mamat ni..
sebab Russia tak masok world cup..



robin v persie.
die x maen satu musim tapi sempat jugak die sumbat 1 tuk arsenal..
mungkin die akan meledak kat world cup kot..
harap2 la..



takpe gunners.. next season cuba lagi.. tahniah sebab finish 3rd..
ketinggalan 10 mata di belakang MU..
hahahaha...

seterusnya...

adalah...





tahniah kepada syahir sebab dapat masuk AF balik..
hahahaha
takde kaitan..

match yang paling menyayat hati aku sebagai fan MU..

Chelsea vs Wigan


match yang dipenuhi aksi yang kejam..


didier dorogoba
(ejaan sebenar drogba tapi aku tulis macam ayah aku sebut..ayah minat chelsea)
ganas kan?..

anelka. 2 goals.

malas aku nak letak gamba byk2.. menyakitkan hati jer..

chelsea menang 8-0..

pa jak la..

haha

saat yang ditunggu-tunggu..


MU vs Stoke City.


ryan giggs..

mungkin ini last season dia..

sedeh aku tengok die main mlm tadi..

legend.

mungkinkah itu gol terakhirnya untuk MU?

nani yang...............

............... semakin menyerlah.
tapi gamba ni, mamat baju itam tu yg skor sbenanya..
own goal.. haha


rooney dikeluarkan disebabkan oleh"groin injury".

mesti penyokong england resah dengan kecederaan ayam tambatan mereka ini..

adakah dia akan berkesempatan beraksi di piala Dunia 2020?

sudah pasti tidak..

sebab masa tu dia dah tua..

haha

piala dunia 2010 boleh kot..

insya Allah..

tapi walaupun terlepas kasut emas kepada didier dorogoba..

wayne rooney dianugerahkan pemain terbaik liga

player of the season.


kepada gunners dan blues, musim depan MU tak kasi can punye..

chelsea menang 1 point je......

takyah nak bangge sangat.

tunggu ......................






1 comment:

fierre said...

kite tggu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...